| Шах в България | |
|
+10rachi zarra desinceto lqlq CoHePu GoddessDiana salman_87 vanushka petache Afro16 14 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Afro16 Admin
Брой мнения : 85 Age : 34 Location : Silistra Job/hobbies : SRK,Viggo Mortensen Humor : Yup Registration date : 08.02.2008
| Заглавие: Шах в България Нед Фев 10, 2008 5:36 pm | |
| Представете си, че Шах е дошъл в България и имате възможност да си вземете автограф. Какво бихте му казали, освен "Обичам те"? П.П.Благодаря на maa-afro16(мама) за страхотната идеа! | |
|
| |
petache Admin
Брой мнения : 50 Age : 37 Location : Bulgaria Job/hobbies : Ами...да гледам Шах разбира се!:) Registration date : 10.02.2008
| Заглавие: Re: Шах в България Нед Фев 10, 2008 5:41 pm | |
| Едва ли ще мога да му кажа нещо въобще! Сигурно ще изглеждам като него в "ОМ ШАНТИ ОМ" когато Шантиприя отиде при него да му благодари че я е спаил от огъня... | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Шах в България Нед Фев 10, 2008 7:15 pm | |
| И аз й благодаря за страхотната тема.... Аз определено знам как точно ще изглеждам като го видя и със сигурност няма да кажа дори обичам те, просто ще изгубя дар слово...и ще приличам повече на Дипика , когато видя Ом Капур на живо.... |
|
| |
vanushka Newbie
Брой мнения : 17 Age : 39 Location : Bulgaria,Sofia Job/hobbies : ShahRukh Khan,Bollywoood Registration date : 10.02.2008
| Заглавие: Re: Шах в България Нед Фев 10, 2008 8:36 pm | |
| Съгласна с вас.Просто няма да съм в състояние да говоря(то ако остана на краката си ще е добре ).Знам само,че тогава ще съм многооо щастлива и това ми е достатъчно. | |
|
| |
Afro16 Admin
Брой мнения : 85 Age : 34 Location : Silistra Job/hobbies : SRK,Viggo Mortensen Humor : Yup Registration date : 08.02.2008
| Заглавие: Re: Шах в България Нед Фев 10, 2008 8:44 pm | |
| Най-вероятно бих казала нещо супер глупаво, ако и аз остана на краката си! Но Бих искала да му дам и една целувка! | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Шах в България Пон Фев 11, 2008 6:46 am | |
| За България не знам, но това лято ще снима филм с Адития Чопра в Гърция. Ей го къде е. |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Шах в България Пон Фев 11, 2008 8:30 am | |
| И аз това щях да кажа, ей го къде, дайте да идем .... |
|
| |
Afro16 Admin
| |
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Шах в България Пон Фев 11, 2008 6:40 pm | |
| Ако не припадна в краката му, или ако не се хвърла на врата му, значи със сигурност ще му кажа: Обаждай се на 150 |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Шах в България Пон Фев 11, 2008 8:08 pm | |
| |
|
| |
petache Admin
Брой мнения : 50 Age : 37 Location : Bulgaria Job/hobbies : Ами...да гледам Шах разбира се!:) Registration date : 10.02.2008
| Заглавие: Re: Шах в България Пон Фев 11, 2008 8:18 pm | |
| Дайте сериозно, какво наистина бихте му казали? Аз ви предлагам да не припадате защото ще си изпуснете възможноста да си говорите с него Бих го благословила и от все сърце бих му пожелала все същите успехи занапред, и разбира се бих му казала: "МНОГО СИ ТЕ ОБИЧКАМ ШАХЧЕ МОЕ!!!!!!!!" А ако ми позволи бих си го гушнала даже! | |
|
| |
Afro16 Admin
| Заглавие: Re: Шах в България Пон Фев 11, 2008 9:45 pm | |
| И аз бих му казала, че го обичам, и ще го прегърна, но покрай прегъдките ще го нацелувам! | |
|
| |
salman_87 Newbie
Брой мнения : 1 Age : 36 Location : Bansko Job/hobbies : da gledam filmi Registration date : 11.02.2008
| Заглавие: Re: Шах в България Пон Фев 11, 2008 11:09 pm | |
| ако ШАХ доиде тук и ако по някаква слу4аиност полу4а автограв ще го направя в рамка и ще го пазя до края на живота си но само ако е поне да поме4таем | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Шах в България Вто Фев 12, 2008 7:34 am | |
| Ако трябва да съм сериозна по темата много би ми се искало да му кажа и аз Обиччамте, но си се познавам...Толкова съм емоционална, че най- вероятно ще се разплача с глас от вълнение...Дано какъвто ми е миличък вземе поне да ме прегърне..... |
|
| |
Afro16 Admin
| Заглавие: Re: Шах в България Вто Фев 12, 2008 9:17 am | |
| Аз много бих се зарадвала на прегръдка също. Той също е емоционален човек, така че nayreel проблеми няма да има с гушкането
| |
|
| |
GoddessDiana Newbie
Брой мнения : 17 Age : 54 Location : silistra Job/hobbies : book-keeper,SRK,Freddie Mercury Humor : yes Registration date : 09.02.2008
| Заглавие: Re: Шах в България Вто Фев 12, 2008 9:38 am | |
| | |
|
| |
CoHePu Newbie
Брой мнения : 23 Age : 33 Location : Varna Job/hobbies : y4eni4ka Registration date : 13.02.2008
| Заглавие: Re: Шах в България Сря Фев 13, 2008 7:46 pm | |
| | |
|
| |
lqlq Newbie
Брой мнения : 21 Age : 31 Location : Sofia Job/hobbies : Wathing Films Registration date : 12.02.2008
| |
| |
petache Admin
| Заглавие: Re: Шах в България Пон Фев 18, 2008 2:47 pm | |
| Така, сега искам да ви кажа нещо което е мечта, но съвсем спокойно може да стане реалност. Имам приятел който работи в БНТ, аз понеже много му говоря за Шах и колко невъзможно ми се струва да го видя някога на живо, та той ми каза, че това не е чак толкова голям проблем, ако има достъчно фенове които да задействат нещата. Каза ми да агитирам всички, да пишат във форума на www.bnt.bg, и колкото повече сме толкова по-добре. А и няма да е зле да има повече хинди фенове които да пишат, поне филмите да пускат, така е по-вероятно след известно време някой да дойде, дори да не е Шах. Какво ще кажете, струва ли ви се възможно? Аз мисля че Шах би се съгласил, защото си е добра душичка Стига само ние да настояваме! | |
|
| |
desinceto Newbie
Брой мнения : 2 Age : 42 Location : Bulgaria Job/hobbies : designer Registration date : 17.03.2008
| Заглавие: Re: Шах в България Пон Мар 17, 2008 11:25 pm | |
| И кога казвате че ще се ходи до Гърция???????? | |
|
| |
zarra Newbie
Брой мнения : 2 Age : 37 Location : Bulgaria Job/hobbies : student Registration date : 23.04.2008
| Заглавие: Re: Шах в България Сря Апр 23, 2008 7:57 pm | |
| ААААААААА ... Гърция , сигурни ли сте? Мале ще припадна , сигурно сънувам . Кажете сега : кой ще ходи айде да се организираме всички /не ще припадна /Аиде де спуснете малко инфо , кога ще е ? Ако го видя направо или ще припадна в краката му или ще му се нахвърля като някоя истеричка ! майко мила , Краля в Гърция , ма то е съвем близко ей тука на няколко часа , ето усещам , че се побърквам КАЖЕТЕ КОГА ЩЕ ИДВА !!!! МОЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!! | |
|
| |
rachi Newbie
Брой мнения : 7 Age : 48 Location : stara zagora Job/hobbies : srk,hindi Registration date : 23.05.2008
| Заглавие: шах в българия Сря Юни 18, 2008 10:40 pm | |
| да се надяваме,че ще дойде някой ден и в българия.много холивудски артисти идват да снимат тук,защо не и боливудските да дойдат някой ден. | |
|
| |
CoHePu Newbie
Брой мнения : 23 Age : 33 Location : Varna Job/hobbies : y4eni4ka Registration date : 13.02.2008
| Заглавие: Re: Шах в България Нед Сеп 28, 2008 10:30 am | |
| | |
|
| |
an4etooooo95 Newbie
Брой мнения : 6 Age : 29 Location : sofia Job/hobbies : da gledam tv Registration date : 04.07.2009
| |
| |
Мария Newbie
Брой мнения : 6 Age : 27 Location : България Job/hobbies : hobbies - Acrobatics Registration date : 07.11.2010
| Заглавие: Re: Шах в България Вто Ное 09, 2010 6:03 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Шах в България | |
| |
|
| |
| Шах в България | |
|