| Кой беше първия филм който гледахте с него? | |
|
+9prisi123 sonali CoHePu inatkata srk_kajol GoddessDiana Afro16 vanushka petache 13 posters |
Автор | Съобщение |
---|
petache Admin

Брой мнения : 50 Age : 36 Location : Bulgaria Job/hobbies : Ами...да гледам Шах разбира се!:) Registration date : 10.02.2008
 | Заглавие: Кой беше първия филм който гледахте с него? Пон Фев 11, 2008 8:11 pm | |
| Първия филм който гледах с него беше "DARR". Стори ми се отвратителен тогава, направо ужасен! Въобще не го харесах, но пък го запомних, защото ми направи впечатление че си изигра ролята перфектно! После гледах "DEVDAS" и осъзнах че съм му фенка за цял живот...не, не само фенка, аз съм много, изключително много загубена в любовта си към него...  | |
|
 | |
vanushka Newbie

Брой мнения : 17 Age : 38 Location : Bulgaria,Sofia Job/hobbies : ShahRukh Khan,Bollywoood Registration date : 10.02.2008
 | Заглавие: Re: Кой беше първия филм който гледахте с него? Пон Фев 11, 2008 9:31 pm | |
| Моят първи негов филм беше "DON"(нали споменах,че отскоро съм подновила интереса си към индийското кино).Тогава никой не познавах даже се чудих,кой е тоя Шарук,и какъв е ,че всички са луднали по него.  Във филма много ми хареса,след това гледах KANK(любимият ми) и се влюбих за винаги в KING KHAN  !!!!!!!!!!! | |
|
 | |
Afro16 Admin

Брой мнения : 85 Age : 33 Location : Silistra Job/hobbies : SRK,Viggo Mortensen Humor : Yup Registration date : 08.02.2008
 | Заглавие: Re: Кой беше първия филм който гледахте с него? Пон Фев 11, 2008 9:41 pm | |
| | |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: Кой беше първия филм който гледахте с него? Вто Фев 12, 2008 7:23 am | |
| Kabhi kushi kabhi gham...На пръв поглед не ми се стори красив, но в главата ми се запечата споменът за това как тича към дома си в началото и усмивката докато замахва с пръстче към майка си...Беше 2003-4 вече не съм много сигурна, обаче аз видях филма по немски канал и тъй като тогава не знаех много немски не му разбрах името...после обаче не пропусках нито един филм, докато на хванах Kuch kuch hota hai...и завинаги запомних Шах.... |
|
 | |
GoddessDiana Newbie

Брой мнения : 17 Age : 53 Location : silistra Job/hobbies : book-keeper,SRK,Freddie Mercury Humor : yes Registration date : 09.02.2008
 | Заглавие: Re: Кой беше първия филм който гледахте с него? Вто Фев 12, 2008 7:37 am | |
| Kabhi kushi kabhi gham- още там ми направи много силно впечатление, но след като гледах Kuch kuch hota hai и без да съм чела или чувала за него по него време, бях убедена, че само той ще да е Краля на Боливуд.
| |
|
 | |
Afro16 Admin

Брой мнения : 85 Age : 33 Location : Silistra Job/hobbies : SRK,Viggo Mortensen Humor : Yup Registration date : 08.02.2008
 | Заглавие: Re: Кой беше първия филм който гледахте с него? Вто Фев 12, 2008 9:15 am | |
| На мен най-голямо впечатление ми направи във "Никога не казвай сбогом" А във "Утре може и да не дойде"беше направо убиец  | |
|
 | |
srk_kajol Newbie

Брой мнения : 1 Age : 36 Location : Balgaria Job/hobbies : muzika Registration date : 12.02.2008
 | Заглавие: Re: Кой беше първия филм който гледахте с него? Вто Фев 12, 2008 12:25 pm | |
| | |
|
 | |
inatkata Newbie

Брой мнения : 3 Age : 38 Location : Bulgaria Job/hobbies : Waiteress Registration date : 12.02.2008
 | Заглавие: Re: Кой беше първия филм който гледахте с него? Вто Фев 12, 2008 8:27 pm | |
| Здравейте. Първия филм който гледах с него беше "Main hoon na" и страшно много ми хареса. След това в продължение на 2 месеца намерих почти всички негови филми и ги изгледах. | |
|
 | |
CoHePu Newbie

Брой мнения : 23 Age : 32 Location : Varna Job/hobbies : y4eni4ka Registration date : 13.02.2008
 | Заглавие: Re: Кой беше първия филм който гледахте с него? Съб Фев 16, 2008 11:14 am | |
| Първия филм с него беше Mohabbatein. оттогава се влюбих  в него и повечето филми които тегля са с него  | |
|
 | |
sonali Newbie

Брой мнения : 8 Age : 31 Location : Bulgaria Job/hobbies : student Registration date : 17.02.2008
 | Заглавие: Re: Кой беше първия филм който гледахте с него? Нед Фев 17, 2008 7:10 pm | |
| Първият ми индийски филм изобщо беше (ако не ме лъже паметта, може и да беше Haathi Mere saathi), но няма значение, въпроса е първия филм с Оми  Phir Bhi Dil hai Hindustani.Този филм ми направи много голямо впечетление и такам започнах да гледам индийкси филми, сега след 2 години гледане на индийски филми мога да кажа че знам доста неща за Индия, не само за филмите, имам на предвит малко хинди, малко история нали се сещате кое, как и защо..., имам страхотни индийски приятели и още доста неща....Както се пее в една песен от филма Pardes (разбирасе с Шахрукчо) I love my india...vatan mera india... saajan mera india... | |
|
 | |
prisi123 Newbie

Брой мнения : 16 Age : 30 Location : Targovishte Job/hobbies : student Registration date : 14.03.2009
 | |
 | |
divyafan Newbie

Брой мнения : 4 Age : 33 Location : sifia Job/hobbies : bollywood Registration date : 03.06.2009
 | Заглавие: Re: Кой беше първия филм който гледахте с него? Сря Юни 03, 2009 5:29 pm | |
| Моят пръв филм с Шах беше Deewana.  | |
|
 | |
Мария Newbie

Брой мнения : 6 Age : 26 Location : България Job/hobbies : hobbies - Acrobatics Registration date : 07.11.2010
 | Заглавие: Re: Кой беше първия филм който гледахте с него? Пон Ное 08, 2010 4:33 pm | |
| | |
|
 | |
elineto91 Newbie

Брой мнения : 5 Age : 32 Location : Dobrich Job/hobbies : computer Registration date : 08.06.2013
 | Заглавие: Re: Кой беше първия филм който гледахте с него? Съб Юни 08, 2013 9:13 am | |
| | |
|
 | |
mohabbat Newbie

Брой мнения : 1 Age : 34 Location : Bulgaria Job/hobbies : learning Indian culture Registration date : 14.01.2014
 | Заглавие: Re: Кой беше първия филм който гледахте с него? Вто Яну 14, 2014 11:35 pm | |
| | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Кой беше първия филм който гледахте с него?  | |
| |
|
 | |
| Кой беше първия филм който гледахте с него? | |
|