| Кой е любимият ви филм с Шарук | |
|
+5lqlq sonali vanushka Afro16 GoddessDiana 9 posters |
Автор | Съобщение |
---|
GoddessDiana Newbie
Брой мнения : 17 Age : 54 Location : silistra Job/hobbies : book-keeper,SRK,Freddie Mercury Humor : yes Registration date : 09.02.2008
| Заглавие: Кой е любимият ви филм с Шарук Сря Фев 13, 2008 7:09 am | |
| Любимите ми филми са Kuch kuch hota hai, Dilwale dulhania le jayenge.Мога да ги гледам до забрава.Иначе всички филми с негово участие са ми любими. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Кой е любимият ви филм с Шарук Сря Фев 13, 2008 7:27 am | |
| И аз се изкушавам да кажа DDLJ, тъй като го гледах до преди миг, но ако трябва да съм честна най- любими са ми четирите К на Каран и Веер Заара...някак това са филмите, които винаги намирам време да изгледам... |
|
| |
Afro16 Admin
Брой мнения : 85 Age : 34 Location : Silistra Job/hobbies : SRK,Viggo Mortensen Humor : Yup Registration date : 08.02.2008
| Заглавие: Re: Кой е любимият ви филм с Шарук Сря Фев 13, 2008 9:20 am | |
| Никога не казвай сбогом и Понякога щастие, понякога тъга Обожавам тези филми! | |
|
| |
vanushka Newbie
Брой мнения : 17 Age : 39 Location : Bulgaria,Sofia Job/hobbies : ShahRukh Khan,Bollywoood Registration date : 10.02.2008
| Заглавие: Re: Кой е любимият ви филм с Шарук Сря Фев 13, 2008 10:31 am | |
| Леле труден въпрос!Как мога да ги степенувам като ги обожавам всичките. Е все пак този който мога да гледам винаги е ''Никога не казвай сбогом''(толкова истина има в него).КККК сащо мога да гледам цял живот,двамата с Каджол са супер сладурчета там.И третия който обожавам е "Веер-Заара" .Вярно е,че си изпалках очите,но това е истиската любов!!!!! | |
|
| |
sonali Newbie
Брой мнения : 8 Age : 32 Location : Bulgaria Job/hobbies : student Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Кой е любимият ви филм с Шарук Нед Фев 17, 2008 7:38 pm | |
| За мен това е Phir Bhi Dil Hai Hindustani!Препоръчвам го на всички, Шахрук играе с Рани Мукхерджи! | |
|
| |
Afro16 Admin
Брой мнения : 85 Age : 34 Location : Silistra Job/hobbies : SRK,Viggo Mortensen Humor : Yup Registration date : 08.02.2008
| Заглавие: Re: Кой е любимият ви филм с Шарук Нед Фев 17, 2008 8:30 pm | |
| За мен Веер-Заара | |
|
| |
GoddessDiana Newbie
Брой мнения : 17 Age : 54 Location : silistra Job/hobbies : book-keeper,SRK,Freddie Mercury Humor : yes Registration date : 09.02.2008
| Заглавие: Re: Кой е любимият ви филм с Шарук Пон Фев 18, 2008 7:44 am | |
| - sonali написа:
- За мен това е Phir Bhi Dil Hai Hindustani!Препоръчвам го на всички, Шахрук играе с Рани Мукхерджи!
Да много е хубав, само малка поправчица - там играе с Juhi Chawla | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Кой е любимият ви филм с Шарук Пон Фев 18, 2008 8:00 am | |
| - sonali написа:
- За мен това е Phir Bhi Dil Hai Hindustani!Препоръчвам го на всички, Шахрук играе с Рани Мукхерджи!
Миличка, поправи ме ако греша, но последния път, когато гледах филмчето, че и на мен ми е любимо, той играешеш там с Джухи, кога е взел и Рани? |
|
| |
lqlq Newbie
Брой мнения : 21 Age : 31 Location : Sofia Job/hobbies : Wathing Films Registration date : 12.02.2008
| Заглавие: Re: Кой е любимият ви филм с Шарук Пон Фев 18, 2008 8:36 am | |
| В филма наистина той играе С дЖухи а не с Рани !!! Но и с Рани филмчето щеше да бъде перфектно! | |
|
| |
petache Admin
Брой мнения : 50 Age : 37 Location : Bulgaria Job/hobbies : Ами...да гледам Шах разбира се!:) Registration date : 10.02.2008
| Заглавие: Re: Кой е любимият ви филм с Шарук Пон Фев 18, 2008 1:50 pm | |
| Dono Ki Yeh Kahaani Hai Jisako Sabhi Kehte Hai OM SHANTI OM....
Tute Khaabon Ki Uss Daastaan Ko Sabhi Kehte Hai OM SHANTI OM....
Ik Sitam Ka Fasaana Hai Jisako Sabhi Kehte Hai OM SHANTI OM
Janmo Ki, Karmo Ki Hai Kahaani Jise kehte Hai OM SHANTI OM | |
|
| |
airmax Newbie
Брой мнения : 14 Age : 45 Location : Силистра Job/hobbies : Administrator Humor : yup Registration date : 10.03.2008
| |
| |
divyafan Newbie
Брой мнения : 4 Age : 34 Location : sifia Job/hobbies : bollywood Registration date : 03.06.2009
| Заглавие: Re: Кой е любимият ви филм с Шарук Сря Юни 03, 2009 5:32 pm | |
| Много са. Сега много ми допадат Rab Ne Bana Di Jodi и Paheli. | |
|
| |
Мария Newbie
Брой мнения : 6 Age : 27 Location : България Job/hobbies : hobbies - Acrobatics Registration date : 07.11.2010
| Заглавие: Re: Кой е любимият ви филм с Шарук Пон Ное 08, 2010 4:39 pm | |
| " КАBHI KHUSHI KABHIE GHAM " Тоя филм най-много ми хареса , иначе и " Kuch Kuch Hota Hai " Всичкиса ми любими щомса с него ! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Кой е любимият ви филм с Шарук | |
| |
|
| |
| Кой е любимият ви филм с Шарук | |
|