GoddessDiana Newbie
Брой мнения : 17 Age : 54 Location : silistra Job/hobbies : book-keeper,SRK,Freddie Mercury Humor : yes Registration date : 09.02.2008
| Заглавие: Филмът, който най-много ви впечатли Сря Фев 13, 2008 7:17 am | |
| Veer-Zaara, Om Shanti Om, Karan Arjun и сигурно пропускам някой, но ако продължа така ще изредя цялата му филмография. | |
|
Гост Гост
| Заглавие: Re: Филмът, който най-много ви впечатли Сря Фев 13, 2008 7:44 am | |
| Всеки сам за себе си, но естествено не мога да не отделя Veer Zaara и Kal Ho Naa Ho...Мисля обаче, че трябва да спомена и Don, ако трябва да съм честна там Шах ме държа на нокти , до самия край. |
|
Afro16 Admin
Брой мнения : 85 Age : 34 Location : Silistra Job/hobbies : SRK,Viggo Mortensen Humor : Yup Registration date : 08.02.2008
| Заглавие: Re: Филмът, който най-много ви впечатли Сря Фев 13, 2008 9:22 am | |
| Veer-Zaara остави дълбока следа в сърцето ми, както и Ом Шанти Ом | |
|
Гост Гост
| Заглавие: Re: Филмът, който най-много ви впечатли Сря Фев 13, 2008 1:23 pm | |
| Като говорим за филми на Шах е трудно да кажа кой ме е впечатлил най-много...Всичките има с какво да ги запомни човек. |
|
CoHePu Newbie
Брой мнения : 23 Age : 33 Location : Varna Job/hobbies : y4eni4ka Registration date : 13.02.2008
| Заглавие: Re: Филмът, който най-много ви впечатли Съб Фев 16, 2008 11:09 am | |
| Веер-Заара,Ом Шанти Ом,Девдас,Дон,Chalte Chalte,Dilwale Dulhania Le Jayenge,Josh,Pardes,Mohabbatein(където играе с любимата ми актриса Аш)Paheli,Asoka и още многоо.Няма да ми стигне времето да ги напиша | |
|
divyafan Newbie
Брой мнения : 4 Age : 34 Location : sifia Job/hobbies : bollywood Registration date : 03.06.2009
| Заглавие: Re: Филмът, който най-много ви впечатли Сря Юни 03, 2009 5:33 pm | |
| Deewana там Шах е впечатляващ. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Филмът, който най-много ви впечатли | |
| |
|