petache Admin
Брой мнения : 50 Age : 37 Location : Bulgaria Job/hobbies : Ами...да гледам Шах разбира се!:) Registration date : 10.02.2008
| Заглавие: Имате ли някого до себе си? Чет Фев 28, 2008 10:04 am | |
| Или сте влюбени но не сте с човека който искате... Аз лично вече мисля да нямам повече гаджета! Разочарована съм до безкрайност! А вие? | |
|
biskvita Newbie
Брой мнения : 9 Age : 35 Location : 123456789 Job/hobbies : hindi Registration date : 13.02.2008
| Заглавие: Re: Имате ли някого до себе си? Пет Мар 07, 2008 5:06 pm | |
| Напълно те подкрепям! | |
|
airmax Newbie
Брой мнения : 14 Age : 45 Location : Силистра Job/hobbies : Administrator Humor : yup Registration date : 10.03.2008
| Заглавие: Re: Имате ли някого до себе си? Нед Мар 23, 2008 10:49 pm | |
| Аз чак до безкрайност не съм ,ама до половин безкрайност може да се каже | |
|
rachi Newbie
Брой мнения : 7 Age : 48 Location : stara zagora Job/hobbies : srk,hindi Registration date : 23.05.2008
| Заглавие: Re: Имате ли някого до себе си? Пон Окт 13, 2008 12:54 pm | |
| Еее мили мои,не се притеснявайте,просто още не сте намерили подходящия.А и не всички момчета са еднакви,това че едни са ви разочаровали,не означава,че други няма да ви дарят с цялата си любов и да ви направят щастливи. Аз съм щастливо омъжена от 11 години и то за мъжа,кгото обичам от детските си години и си имаме две прекрасни дечица-момиче и момче.Но и аз като вас съм имала няколко разочарования и едното от тях е от първата ми любов,за която се и омъжих след време. Тъй че мили не губете вяра.Някой слънчев ден на пътя ви ще застане човека с когото ще пожелаете да споделите живота си и който ще ви дари и с любов и с нежност,а разочарованията ще останат зад гърба ви. | |
|
elineto91 Newbie
Брой мнения : 5 Age : 33 Location : Dobrich Job/hobbies : computer Registration date : 08.06.2013
| Заглавие: Re: Имате ли някого до себе си? Съб Юни 08, 2013 9:47 am | |
| az sum omujena su6to e moje bi ne tolkova 6tastlivo no puk si imam edno prekrasno detence koeto mn se radva na men i na ba6ta si kogato sme zaedno a tova e nai vajnoto | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Имате ли някого до себе си? | |
| |
|