airmax Newbie
Брой мнения : 14 Age : 45 Location : Силистра Job/hobbies : Administrator Humor : yup Registration date : 10.03.2008
| Заглавие: Някои мисли които Шах е казал Пет Мар 14, 2008 1:02 am | |
| "Ако вървите с надеждата във вашето сърце никога няма да вървите сам"(Шах Рук Кхан)"Специалното не е да си специален,специалното е да си обикновен!"(Шах Рук Кхан за Devdas)"Домът е там където е сърцето"(Шах Рук Кхан)"Награди, които игнорират себе си, са губещи"(Шах Рук Кхан , Август 2004)"Не го наричайте Бог, той е просто Шах Рук!"(Гаури Кхан)"Аз съм копнежа намиращ се в женските сърца ... това съм аз "(Шах Рук Кхан)"Независимо от това какво чувстваш...просто танцувай!"(Шах Рук Кхан)"Човечността е най-голямата религия"(Шах Рук Кхан)"Аз вярвам ,че Индия има бъдеще!"(Шах Рук Кхан на Деня на пионера)"Живеем веднъж, умираме веднъж и обичаме само веднъж"(Шах Рук Кхан)"Никога няма да спечелите среброто, само ще загубите златото"(Шах Рук Кхан)"Аз предполагам не съм сексуално метро. Аз съм просто сексуален,това е"(Шах Рук Кхан)"Ако умра хората няма да ме познаят. Ако не вървя по улицата няма да се събират тълпи от хора.Ето за това работя"(Шах Рук Кхан) "Мечтата която преследвах,осъществих чрез пътуване.Пътуването тогава награждава повече целите и постиженията.Като гледам назад ,все едно поглеждам в милиони огледала.Всяко отражение отваря прозорец.Открих прозореца към света.... Искам да го споделя с всички вас"(Шах Рук Кхан)"Ако не бях изпълнил Gauri и Каджол - Ajay,тогава никой не знае какво щеше да се случи"(Шах Рук Кхан)"Аз искам да направя хората интелектуално осведомени за източната страна на светът - Аз танцувам върху влак."(Шах Рук Кхан) "Ако жена ми не е с мен,немога да отида до бюфета и да напълня таблата,стеснявам се "(Шах Рук Кхан)"Искам да направя тоалети за дамите навсякаде и да не цхакат на тротоарите.Засягам се да видя жена по пътя да търси място за почистване,измиване и всичко.И това са лични мечти."(Шах Рук Кхан)"Аз съм докоснат от любовта и привързаноста на немските фенове която ми показаха и аз обещавам да дойда отново в Германия скоро, и знайте аз държа на думата си"(Шах Рук Кхан, Изкушение 2004 - Дортмунд, Германия)"Благодаря ви за голямата любов която ми давате,така,че родителите ми да не ми липсват много"(Шах Рук Кхан, ИИФА награди Амстердам)"Благодаря на Господ за щастието и тъгата.... защото ако никога не си бил тъжен то никога няма да разбереш какво е щастието!"(Шах Рук Кхан)
| |
|
petache Admin
Брой мнения : 50 Age : 37 Location : Bulgaria Job/hobbies : Ами...да гледам Шах разбира се!:) Registration date : 10.02.2008
| Заглавие: Re: Някои мисли които Шах е казал Пет Мар 14, 2008 5:42 pm | |
| "Благодаря на Господ за щастието и тъгата.... защото ако никога не си бил тъжен то никога няма да разбереш какво е щастието!"
Това е истината!
| |
|