pepi91 Newbie
Брой мнения : 3 Age : 33 Location : sofia Job/hobbies : risuvane Registration date : 02.03.2008
| Заглавие: Любими сцени Сря Апр 23, 2008 4:06 pm | |
| Нека всеки който пожелае да сподели кой момент от филмите на Шах го е грабнал изцяло. Не е нужно да е само една сцена или само от един филм. Надявам се темата да ви хареса! Да започна...любимите ми сцени са...да кажем много Но ще започна с тази: Сцената е от "Dilwale Dulhaniya Le Jayenge". Когато след Карва Чот Радж закъсняваше, а Симран не искаше да яде.След това когато разбра, че той също е гладувал и му подаде храна, но той я спря и и даде първо на нея. Тази сцена наистина ме грабна още от първия път. И смея да кажа, че може би това е любимата ми сцена от този филм (въпреки, че го обожавам целия ) | |
|
kajol..khan Newbie
Брой мнения : 2 Age : 31 Location : plovdiv Job/hobbies : what TV Registration date : 31.01.2009
| |
prisi123 Newbie
Брой мнения : 16 Age : 31 Location : Targovishte Job/hobbies : student Registration date : 14.03.2009
| Заглавие: Re: Любими сцени Нед Мар 15, 2009 5:02 pm | |
| Ето това ми е най-любимата сцена от най-любимия ми филм..... просто изражението на лицето му направо ме разтопи.... В момента, в който героинята на Preity Zinta влезе......си проличаха любовните искри......... Страхотна сцена........ | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Любими сцени | |
| |
|