| Гаури Чибер- Кхан | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Гост Гост
 | Заглавие: Гаури Чибер- Кхан Нед Фев 10, 2008 7:50 am | |
|   Гаури Чибер е родена на 08.октомври 1970 година.Тя се дипломира в Modern Scool в Ню Делхи и взима научна степен по история в Lady Sriran College.През 1991 година на 25 октомври сключва брак с Краля на Боливуд Шарук Кхан.Двамата имат две страхотни деца- Араян (1997) и Сухана(2000).Гаури отговаря за костюмите в някои от филмите му като:Chaahat,Baazigar, English babu desi mem, Karan Arjun и Ram Jaane.Изявява се и като дизайнер на костюмите във филмите Darr, Kabhi haan kabhi naa, Anjaam, Oh, darling yeh hai India.От 2004 година се изявява и като продуцент на филмите на известния си съпруг със заглавия постигнали невероятен успех като Main hoon na и Om Shanti om, a филмът Paheli дори е избран да представя Индия на оскарите. И още малко любопитки... Родителите на Гаури били твърдо против връзката й с Шарук.Майка й дори заплашила със самоубийство.В продължение на 6 години, двамата с Шарук пазели връзката си в тайна.Веднъж, Шарук се промъкнал тайно на партито за рождения й ден, като използвал името, си от "Фауджи"- Абиманю.Родителите на Гаури дори отбелязали,че Шарук прилича на далечен роднина на Дилип Кумар, но когато разбрали кой е той всъщност, добрите чувства се изпарили.В онези врема, Гаури често си мислела, че всичко ще свърши, но Шарук винаги й повтарял, че след години ще се смеят заедно на приключенията си. |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: Гаури Чибер- Кхан Вто Фев 19, 2008 6:11 pm | |
| Току що гледах ДВДРипа на Ом Шанти Ом - във финалните кадри по време на надписите се появява Гори Кхан, която е продуцент на филма. Точно преди появата на Фара Кхан. В самия край на надписите. |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: Гаури Чибер- Кхан Сря Фев 20, 2008 6:53 am | |
| Не беше ли го видяла досега?Ние още в самото начало го изровихме, а аз съм тотално влюбена в начина, по който Гаури поздравява хората...обърна ли внимание..Изключителна жена.... |
|
 | |
petache Admin

Брой мнения : 50 Age : 36 Location : Bulgaria Job/hobbies : Ами...да гледам Шах разбира се!:) Registration date : 10.02.2008
 | Заглавие: Re: Гаури Чибер- Кхан Сря Фев 27, 2008 1:22 pm | |
| А...Гаури е...жената която най-много отива на Шах. В смисъл че постоянно го гледам с някакви актриси, но не мога да си ги представя като двойка, просто с Гаури са създадени един за друг! Много искам да я чуя как говори, и въобще да я виждам повече до Шах. Тя е една много щастлива жена  | |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: Гаури Чибер- Кхан Сря Фев 27, 2008 1:37 pm | |
| Чудно ми е, че не си чувала Гори. Имам от първия сезон На кафе с Каран - среща с Гори Кхан и Сузане Рошан, съпругата на Хритик. Страхотно шоу и страхотни жени са и двете, но Гори е ненадмината. Ако някой проявява интерес нека да го заяви където трябва и ще го кача да го гледате. На мен този епизод от шоуто на Каран Джохар ми е любимия. |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: Гаури Чибер- Кхан Чет Фев 28, 2008 8:15 am | |
| О, на мен също ми е много любимо!Много са ми забавни като Каран ги караше да играят на играта до колко познават мъжете си и сравняваше отговорите им с тези на Ритик и Шах и после как само показа че в паузата знаметитите им мъже са ги инструктирали по телефона  Голям смях...Но аз си обичам и предаването където са с Каджол много са ми сладки като Шах я хващаше за ръка без да иска... Марго сега като ме подсети ще взема да ги поискам за всички дето ги нямат че си е истинска загуба...  |
|
 | |
petache Admin

Брой мнения : 50 Age : 36 Location : Bulgaria Job/hobbies : Ами...да гледам Шах разбира се!:) Registration date : 10.02.2008
 | Заглавие: Re: Гаури Чибер- Кхан Чет Фев 28, 2008 8:31 am | |
| Това ще е наистина интересно да се види... | |
|
 | |
lqlq Newbie

Брой мнения : 21 Age : 30 Location : Sofia Job/hobbies : Wathing Films Registration date : 12.02.2008
 | Заглавие: Re: Гаури Чибер- Кхан Чет Фев 28, 2008 5:16 pm | |
| | |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: Гаури Чибер- Кхан Чет Мар 13, 2008 6:23 am | |
| Две седмици след смъртта на майка си Шахрукх Кхан заминава за пореден път за Бомбай /сега Мумбай/. Решава окончателно да се отдаде на киното и така стъпва на пътеката към звездите. Гори разбира, че ако сега не се оженят, няма да го направят никога. Родителите и уверили се, че дъщеря им няма да промени мнението си най-накрая се съгласяват с тяхната женитба. Така на 25 октомври 1991 година, точно на седмата годишнина от запознанството им Гори Чубер става Гори Кхан. |
|
 | |
petache Admin

| Заглавие: Re: Гаури Чибер- Кхан Чет Мар 13, 2008 3:09 pm | |
| И съответно най-щастливата жена на земята...  | |
|
 | |
i_love_srk Newbie

Брой мнения : 2 Age : 47 Location : bg Job/hobbies : srk Registration date : 21.04.2008
 | Заглавие: Re: Гаури Чибер- Кхан Пон Апр 21, 2008 7:51 am | |
| Само как благородно и завиждам отдалеч! | |
|
 | |
CoHePu Newbie

Брой мнения : 23 Age : 32 Location : Varna Job/hobbies : y4eni4ka Registration date : 13.02.2008
 | |
 | |
moni85 Newbie

Брой мнения : 4 Age : 38 Location : bilgariq Job/hobbies : shah rukhkhan Registration date : 15.01.2009
 | Заглавие: Re: Гаури Чибер- Кхан Чет Яну 15, 2009 9:24 pm | |
| - Гост написа:
- Чудно ми е, че не си чувала Гори. Имам от първия сезон На кафе с Каран - среща с Гори Кхан и Сузане Рошан, съпругата на Хритик. Страхотно шоу и страхотни жени са и двете, но Гори е ненадмината. Ако някой проявява интерес нека да го заяви където трябва и ще го кача да го гледате. На мен този епизод от шоуто на Каран Джохар ми е любимия.
Да ако можеш го качи за да се гледа от всички фенове на ШРх.Благодаря ти предварително | |
|
 | |
prisi123 Newbie

Брой мнения : 16 Age : 30 Location : Targovishte Job/hobbies : student Registration date : 14.03.2009
 | Заглавие: Re: Гаури Чибер- Кхан Съб Мар 14, 2009 8:32 pm | |
| Гаури е страхотна сладурана ....ох.....Благородно и завиждам.... де да можех аз да бъда в тези ръце..... ах мечти мечти  ж | |
|
 | |
Janeto Regular user

Брой мнения : 44 Age : 38 Location : Sofia, Bylgariq Job/hobbies : INDIA Registration date : 28.08.2011
 | Заглавие: Re: Гаури Чибер- Кхан Нед Авг 28, 2011 10:16 pm | |
| | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Гаури Чибер- Кхан  | |
| |
|
 | |
| Гаури Чибер- Кхан | |
|