| Здравейте! | |
|
+18divyafan prisi123 choksi zarra_desi airmax radoaleks ivantis lorenn sonali biskvita CoHePu lqlq datexa GoddessDiana tsura vanushka Afro16 petache 22 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Гост Гост
 | Заглавие: Здравейте! Нед Фев 10, 2008 1:53 pm | |
| Е, тъй като никой не се осмели пръв да пише тук, май на мен ще се падне честта и удоволствието.Адски се радвам, че най- после идеята за сайта се осъществи и силно се надявам, че това място ще успее да побере любовта ни към най- добрия от най- добрите- Shah Rukh Khan! |
|
 | |
petache Admin

Брой мнения : 50 Age : 36 Location : Bulgaria Job/hobbies : Ами...да гледам Шах разбира се!:) Registration date : 10.02.2008
 | Заглавие: Re: Здравейте! Нед Фев 10, 2008 5:08 pm | |
| Ами, здравейте и от мен! Изключително много се радвам, че сайта вече е факт, много благодаря на човека който се е сетил да го направи! ОБИЧАМ ШАРУК, ОБОЖАВАМ ГО! | |
|
 | |
Afro16 Admin

Брой мнения : 85 Age : 33 Location : Silistra Job/hobbies : SRK,Viggo Mortensen Humor : Yup Registration date : 08.02.2008
 | Заглавие: Re: Здравейте! Нед Фев 10, 2008 5:22 pm | |
| Здравей petache и добре дошла в клуба! Смея да твърдя, че ние всички тук обожаваме Шах! Надявам се, че ще се чувстваш добре тук.  | |
|
 | |
petache Admin

Брой мнения : 50 Age : 36 Location : Bulgaria Job/hobbies : Ами...да гледам Шах разбира се!:) Registration date : 10.02.2008
 | Заглавие: Re: Здравейте! Нед Фев 10, 2008 5:36 pm | |
| Добре заварили! Чувствам се идеално, сред феновете на моя любимец, надявам се че ще си обменим доста информация за него! Ще помагам с каквото мога за мойто кралченце!  | |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: Здравейте! Нед Фев 10, 2008 6:18 pm | |
| Добре дошла и от мен!Знам, че отдавна чакаш за подобно място, затова се радвам да те видя тук!Някой няма ли да каже нещо повече за себе си, освен Обожавам Шах?Давайте или аз ще започна, а мен трудно човек може да ме спре.  |
|
 | |
vanushka Newbie

Брой мнения : 17 Age : 38 Location : Bulgaria,Sofia Job/hobbies : ShahRukh Khan,Bollywoood Registration date : 10.02.2008
 | Заглавие: Re: Здравейте! Нед Фев 10, 2008 8:12 pm | |
| Ехаххххааа.Супер  Най-после да има и български фен сайт на най-великия-Шарук!!!!!Благодаря на всички който са се сетили да го направят.Аз да се поредставя на кратко-от София съм, на 22 год. уча в СУ.От малка съм луда на тема Индия,но едва от скоро поднових голямата си любов.Опитвам се да си наваксам изпуснатото,но за това трябва да се отдели време  .Харесвам целия Bollywood,но най ми е на сърце Шах(обожавам го).Други който много харесвам са -Арджун,Саиф,Аби.А за женския състав-Бипс(красота),Каджол(обожавам я),Прити и Рани.Ми май е това.Още веднъж много се радвам,че ви има хора.Да се забавлява ме. | |
|
 | |
tsura Newbie

Брой мнения : 1 Age : 55 Location : Bulgaria Job/hobbies : movie music Registration date : 10.02.2008
 | Заглавие: Re: Здравейте! Нед Фев 10, 2008 8:30 pm | |
| Здравейте!Благодаря Ви,че имаме сайт за феновете на King Khan!Обожавам го и чакам с нетърпение филмите с негово участие,както и всичко свързано с него!  | |
|
 | |
petache Admin

| Заглавие: Re: Здравейте! Нед Фев 10, 2008 8:43 pm | |
| - nayreel написа:
- Добре дошла и от мен!Знам, че отдавна чакаш за подобно място, затова се радвам да те видя тук!Някой няма ли да каже нещо повече за себе си, освен Обожавам Шах?Давайте или аз ще започна, а мен трудно човек може да ме спре.
 Е хайде, дай ни старт! Иначе какво за мен? Живея в София от 13 години но съм от Врачанския край. От малка гледам индийски филми, първия филм който гледах си спомням много добре се казва "HERO" със Jackie Shroff и Meenakshi Sheshadri. Този филм съм го гледала толкова много пъти че със сестра ми се шегуваме че част от ценностната ни система  Гледала съм и много други филми, но повечето вече не си ги спомням. Общо взето аз съм закърмена със тези филми. Любимата ми актриса е Madhuri Dixit, според мен това е най-красивата актриса, с най-завладяващата усмивка... Тя е и една от актрисите които танцуват най-добре, така мисля аз. Иначе харесвам всички. | |
|
 | |
Afro16 Admin

Брой мнения : 85 Age : 33 Location : Silistra Job/hobbies : SRK,Viggo Mortensen Humor : Yup Registration date : 08.02.2008
 | Заглавие: Re: Здравейте! Нед Фев 10, 2008 8:52 pm | |
| Та нека и аз да се представя. На 17 години съм, от Силистра, уча в ЕГ с немски и английски. Покрай мама се запалих по индийските филми, първият който гледах беше Фанаа. Много ми харева Каджол(и другите актриси също) а просто обожавам Шах, макар и да има и друго също много талантливи актьори. Здравейте всички и добре дошли!  | |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: Здравейте! Пон Фев 11, 2008 6:44 am | |
| Здравейте, аз съм от Варна. Малко съм големичка, но за мечтите няма възраст. Не е необходимо да казвам защо съм тук, защото всички сме тук по една единствена причина и нейното име е Шахрукх Кхан. Първия индийски филм, който гледах беше Веер Заара и странно първата мисъл, която премина през главата ми още в началната сцена на филма беше, че са могли да изберат някой по-хубав актьор. Но това беше преди четири години, че и малко повече. |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: Здравейте! Пон Фев 11, 2008 8:24 am | |
| Марго, забавно е, но и аз първоначално мислех същото за Шах...Спомням си го като че беше вчера, когато гледах за първи път Kabhi kushi kabhi gham и се чудех, защо с сложили толкова странен актьор за главната роля.Тогава той слезе от въртолета и просто ми спря и дъха и мисълта и така вече години.... Но да кажа и за себе си...На 21 години съм,от Берковица, уча в Благоевград, специалност Връзки с обществеността и съм луд фен на безкрайно много неща...но няма да ги изреждам всичките.Обичам да съчетавам разнообразни интереси, затова ще спомена само, че слушам немска музика, обожавам индийски филми и формула 1.... |
|
 | |
GoddessDiana Newbie

Брой мнения : 17 Age : 53 Location : silistra Job/hobbies : book-keeper,SRK,Freddie Mercury Humor : yes Registration date : 09.02.2008
 | Заглавие: Re: Здравейте! Пон Фев 11, 2008 9:00 am | |
| Здравейте и от мен.На 37 г. от Силистра и също като margock смятам, че мечтите нямат възраст.От малка обичам индийски филми, но имаше период, през който нямаше от къде да се намерят индийски филми / поне в нашия край/.Първият филм, който гледах през последните години беше Fanaa.От тогава все повече и повече ме омагьосват индийските филми.А за Шах какво да кажа....възхищавам се на таланта му! Освен индийските филми другата ми голяма страст са децата ми и Куин и Фреди Меркюри. | |
|
 | |
datexa Newbie

Брой мнения : 1 Age : 56 Location : Bulgaria Job/hobbies : PC Registration date : 11.02.2008
 | Заглавие: Re: Здравейте! Пон Фев 11, 2008 10:16 am | |
| Здравейте и от мен!И аз съм от големичките  ,но това не ми пречи да съм запалена по Шах и индийското кино.От Свиленград съм.Първият индийски филм който гледах е "Слона моя приятел" преди повече от трийсет и няколко години,бях в детската градина,но е оставил много дълбок спомен у мен и добри чувства. | |
|
 | |
Afro16 Admin

| Заглавие: Re: Здравейте! Пон Фев 11, 2008 10:23 am | |
| Добре дошли на всички. Радвам се, че малко по малко се събираме и се надявам скоро този форум да се разрастне и да стане много голямо. Отново, добре дошли в семейството на феновете на Шах. Забавлявайте се и не се срамувайте да поствате и най-вече да мечтаете!  | |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: Здравейте! Пон Фев 11, 2008 10:48 am | |
| Добре дошли и от мен!Много се радвам , че се събираме все повече и повече хора тук! |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: Здравейте! Пон Фев 11, 2008 6:29 pm | |
| Здравейте и добре дошли на всички и от мен! Много се радвам, че най-накрая се намери място, където да споделим " размисли и страстти"  за най-великия актьор! Та...на 17 съм и съм хипер луда по индийските филми и то най-вече по Шах.От малка гледам хинди филми, но по едно време ги бях забравила, но след като видях Шах в Kabhi kushi kabhi gham ...какво да кажа, освен че така ме побърка, че...сега съм тук  |
|
 | |
lqlq Newbie

Брой мнения : 21 Age : 30 Location : Sofia Job/hobbies : Wathing Films Registration date : 12.02.2008
 | Заглавие: Re: Здравейте! Вто Фев 12, 2008 8:03 pm | |
| Здравейте казвам се Валя и съм влюбена в Шах както повечето хора тук  .Обожавам да гледам филми с него и много благодаря че направихте този форум много ми харесва.На 14 години съм от София и гледам индийски филми от година и половина.Та това е от мен.  | |
|
 | |
Afro16 Admin

| Заглавие: Re: Здравейте! Вто Фев 12, 2008 9:16 pm | |
| Здравей lqlq и добре дошла. Надявам се, че ще се забавляваш много тук и ще се престрашиш да помечтаеш с нас.  | |
|
 | |
CoHePu Newbie

Брой мнения : 23 Age : 32 Location : Varna Job/hobbies : y4eni4ka Registration date : 13.02.2008
 | Заглавие: Re: Здравейте! Чет Фев 14, 2008 4:44 pm | |
| | |
|
 | |
Afro16 Admin

| Заглавие: Re: Здравейте! Пет Фев 15, 2008 11:27 am | |
| Здравей Сонери и Добре дошла! Надявам се, ще ти е "уютно" тук!  | |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: Здравейте! Пет Фев 15, 2008 11:58 am | |
| Добре сте ни дошли всички! |
|
 | |
biskvita Newbie

Брой мнения : 9 Age : 34 Location : 123456789 Job/hobbies : hindi Registration date : 13.02.2008
 | Заглавие: Re: Здравейте! Съб Фев 16, 2008 1:23 pm | |
| Здравейте и от мен! Много се радвам че краля има място вече и в България! | |
|
 | |
sonali Newbie

Брой мнения : 8 Age : 31 Location : Bulgaria Job/hobbies : student Registration date : 17.02.2008
 | Заглавие: Re: Здравейте! Нед Фев 17, 2008 7:00 pm | |
| А добре заварили!Надявам, че ще имаме много добри и весели моменти в този сайт.Между другото искам да попитам има ли някъде тема от сорта на "Какво мсилите за сайта???" | |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: Здравейте! Нед Фев 17, 2008 7:27 pm | |
| Не, но веднага ще пуснем  |
|
 | |
lorenn Newbie

Брой мнения : 3 Age : 48 Location : bulgaria Job/hobbies : psychology Registration date : 19.02.2008
 | Заглавие: Re: Здравейте! Вто Фев 19, 2008 6:34 pm | |
| Привет и от мен! Шахрукх Кхан е не само добър актьор и продуцент, но и изключително обаятелна личност ! Благодаря Ви за чудесната идея!  | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Здравейте!  | |
| |
|
 | |
| Здравейте! | |
|